News

Află în ce condiție fizică se află câinele tău!
1695 views

Scheletic, Subnutrit, fit (potrivit), Ideal, Pet, Supraponderal sau Obez? 

 

Mulți proprietari nu înțeleg ce este un câine prea gras sau prea slab. Trebuie să educăm pentru o întelegere a pericolului în care se află dacă se încadrează într-o categorie mai puțin ideală.

Rețineți că fiecare rasă este diferită, deci nu puteți judeca toți câinii la fel. De exemplu, greutatea Pet pentru un Labrador ar însemna obez pentru un Ogar. 

FIREPAW - Benzi Mecanice vs Benzi Electrice?
759 views

Se pare că o mulțime de proprietari de câini care doresc să-și mențină câinii în formă sau să îi reabiliteze după intervenții chirurgicale locolotorii se întreabă dacă ar trebui să cumpere o bandă de alergare mecanică sau electrică.

Firepaw este un producător exclusiv de benzi de alergare mecanice pentru câini, dar, deși puțini dintre voi sunt familiari, avem experiență solidă cu ambele tipuri de banda de alergare pentru câini. Acest lucru ne face să credem că putem exprima o opinie rezonabilă pe acest subiect.

5 sfaturi pentru prevenirea problemelor articulare la câini
851 views

1. Încălziți-vă câinii înainte de a-i antrena.

Acest lucru va ajuta, de asemenea, la prevenirea întinderilor, entorselor și rupturilor musculare. Încălzirea se poate realiza plimbându-i rapid timp de 10-15 minute înainte de joacă/ antrenament. Acest lucru va ajuta la menținerea articulațiilor flexibile și anmușchilor pregătiți pentru acțiune.