Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate are drept scop furnizarea de informații cu privire la colectarea, utilizarea și divulgarea către terți a datelor cu caracter personal de către TEJU PET SUPPLIES SRL, cu sediul social in Bucuresti, Sectorul 4, Calea Serban Voda nr.232, bloc 1, scara 1, apartament 11.

Confidențialitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, ne străduim să vă procesăm datele cu caracter personal în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE ("GDPR"). Datele cu caracter personal reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economica, culturală sau socială.

Această politică de confidențialitate se referă la datele cu caracter personal ale clienților, furnizorilor, partenerilor noștri de afaceri, altor persoane care ne contactează și care ne vizitează și ale reprezentanților acestora, potențiali colaboratori și colaboratori și se aplică datelor colectate prin intermediul site-ului nostru web, www.bullypetsupplies.com, precum și tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectam prin e-mail, formular de contact sau prin intermediul altor variante off-line.

Această politică de confidențialitate descrie:

Categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam și procesam;

Scopurile pentru care colectăm și folosim datele dvs. cu caracter personal;

Motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;

Durata procesării acestor date;

Drepturile dumneavoastră în calitate de persoane vizate și modul în care le puteți exercita;

Cui îi putem dezvălui datele cu caracter personal.

I. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL. SCOPUL ȘI TEMEIUL PROCESĂRII

În contextul interacțiunii dumenavoastră cu PA ROLEA CAMELIA, dumneavoastră ca persoană fizică, puteți face obiectul activităților de prelucrare a datelor pe care le efectuăm. Vă informăm că folosim datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele cazuri:

1. Dacă sunteți client sau potențial client al TEJU PET SUPPLIES SRL

1.1. Scopurile prelucrării

1.1.1. Furnizarea produselor și serviciilor solicitate de la noi

Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal relevante pentru a furniza produsele solicitate. De exemplu, în livrarea de produse către dumneavoastră, este posibil să ne bazam pe datele dumneavoastră cu caracter personal (de ex. adresa de livrare) pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale. Totodată, în vederea procesării plăților efectuate în cazul achiziției de produse online, prin intemediul web site-ului nostru, putem procesa datele cardului dumneavoastra bancar.

Ne întemeiem în acest caz pe îndeplinirea contractului (în sens larg) ca temei al procesării (inclusiv efectuarea livrărilor, procesarea plăților).

1.1.2. Comunicarea cu dumneavoastră

Este posibil să ne transmiteți comentarii, sugestii sau întrebari legate de site-ul nostru și de produsele și/sau serviciile noastre precum și de procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal prin intermediul web site-ului nostru www.bullypetsupplies.com.

În acest caz, utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastră în legatură cu solicitările dumneavoastră. Scopul prelucrării în acest caz este analizarea cererilor dumneavoastră și oferirea de răspunsuri la acestea.

1.1.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelua unele dintre datele dumneavoastră în contextul furnizării serviciilor și produselor bazate pe obligații impuse de lege (de exemplu, obligația de a respecta legile fiscale). În acest caz, temeiul prelucrării este îndeplinirea unei obligații legale.

1.1.4. Trimiterea de newsletter-uri

Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter-uri de specialitate despre produsele și serviciile noastre, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-uri în viitor apăsând "Dezabonați" atunci când primiți e-mailul respectiv sau să ne scrieți la office@bullypetsupplies.com.

1.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră

a) În situația în care achiziționați produse prin intermediul web site-ului nostru (indiferent dacă aveți sau nu cont pe site) – datele pe care le prelucrăm sunt: numele dumneavoastră, adresa de e-mail, telefonul, adresa dumneavoastră (sau adresele, în cazul în care indicați mai multe adrese de livrare, pentru livrări diferite).

În cazul în care doriți să plătiți pentru produsele achiziționate de la TEJU PET SUPPLIES SRL prin card de credit sau de debit, vi se va solicita să furnizați informații aflate pe aceste cărți de credit respectiv de debit exclusiv în vederea procesării plății dumneavoastră, utilizând această modalitate.

Toate raporturile născute intre TEJU PET SUPPLIES SRL și fiecare client prin intermediul website-ului pentru sau după transmiterea unei comenzi se vor realiza conform Termenilor și Condițiilor site-ului și a acestei Politici de Confidențialitate.

b) Dacă aveți un cont pe site-ul nostru - datele pe care le prelucram sunt: numele dumneavoastră, adresa de e-mail, telefonul, adresa dumneavoastră (sau adresele, în cazul în care indicați mai multe adrese).

Crearea unui cont pe website nu este condiționată de transmiterea unei comenzi. Totuși, crearea unui cont poate facilita comanda produselor având în vedere că odată introduse datele dumneavoastră la momentul creării contului nu vor mai trebui reinserate cu ocazia fiecărei comenzi în parte.

Astfel, prin crearea unui cont puteți salva produsele dorite într-o listă, să vizualizați comenzile anterioare transmise prin intermediul site-ului și să aveți completate automat datele dumneavoastră când plasați o comandă.

Totodată, în vederea accesarii contului dumneavoastră va trebui să vă stabiliți și o parolă. Vă rugam să vă asigurați că mențineți secretul parolei precum și a oricăror altor informații legate de contul dumneavoastră.

Datele dumneavoastră vor fi stocate în vederea înregistrării și operării contului deschis pe site-ul nostru, cu scopul de a vă oferi posibilitatea de a vă administra în mod eficient comenzile.

2. Dacă sunteți reprezentant sau persoană de contact a unui client sau potențial client al TEJU PET SUPPLIES SRL

2.1. Scopurile prelucrării

2.1.1. Furnizarea de servicii și produse solicitate de la noi

Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti și a furniza serviciile și/sau produsele solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezentați. Ne bazăm în acest caz pe interesul legitim în furnizarea produselor noastre în funcție de domeniul nostru de activitate și de gestionarea relației cu clienții noștri.

2.1.2. Comunicarea cu dumneavoastră

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastră în legatură cu solicitarile dumneavoastră și cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazăm în acest caz pe interesul legitim în furnizarea serviciilor și produselor noastre conform domeniului nostru de activitate.

2.1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dumneavoastra în contextul furnizării serviciilor și produselor în baza unei obligații legale, dacă este cazul. În acest caz, temeiul prelucrării este îndeplinirea unei obligații legale.

2.1.4 Trimiterea de newsletter-uri

Putem, de asemenea, să folosim datele dumneavoastră de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter-uri de specialitate despre serviciile și produsele noastre, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-uri în viitor apăsând "Dezabonați" atunci când primiți e-mailul respectiv sau să ne scrieți pe adresa de e-mail office@bullypetsupplies.com

2.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt: numele, e-mailul, telefonul, precum și alte date cu caracter personal furnizate catre  BULLY Pet Supplies, dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dumneavoastră.

3. Dacă sunteți angajat sau colaborator al unui client TEJU PET SUPPLIES SRL sau potențial client

3.1. Scopurile prelucrării

3.1.1. Furnizarea de servicii și produse solicitate de la noi

Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal relevante pentru a pregăti și a furniza serviciile și/sau produsele solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezentați. Ne bazăm în acest caz și pe interesul legitim în furnizarea produselor și/sau a serviciilor noastre conform domeniului nostru de activitate.

3.1.2. Comunicarea cu dumneavoastră

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastră în legătura cu solicitarile dumneavoastră și cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazăm în acest caz pe interesul legitim în furnizarea serviciilor și produselor noastre conform domeniului nostru de activitate.

3.1.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dumneavoastră în contextul furnizării serviciilor și/sau produselor bazate pe obligații impuse de lege, dacă este cazul. În acest caz, motivele pentru prelucrare sunt îndeplinirea unei obligații legale.

3.1.4. Trimiterea de newsletter-uri

Putem, de asemenea, să folosim datele dumneavoastră de contact pentru a vă furniza în formă electronică newletter-uri de specialitate despre serviciile și produsele noastre, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-uri în viitor apăsând "Dezabonați" atunci când primiți e-mailul respectiv sau să ne scrieți la office@bullypetsupplies.com 

3.2. Categoriile de date prelucrate în acest context

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt: numele, poziția, e-mailul, telefonul, precum și alte date cu caracter personal furnizate  BULLY Pet Supplies, de obicei de către dumneavoastră, dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dumneavoastră, fie de către client.

4. Dacă sunteți partener de afaceri sau furnizor TEJU PET SUPPLIES SRL

4.1. Scopurile prelucrării

4.1.1. Întreținerea relației noastre contractuale cu dumneavoastră

Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal relevante pentru a întreține relația noastră contractuală cu dumneavoastră. Ne bazăm în acest caz pe executarea contractului ca temei al procesării.

4.1.2. Comunicarea cu dumneavoastră

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastră în legatură cu orice aspecte relevante legate de relația noastră contractuală. Ne bazăm în acest caz și pe îndeplinirea contractului nostru ca temei al procesării.

4.1.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dumneavoastră în contextul furnizării serviciilor și produselor bazate pe îndeplinirea unei obligații legale, daca este cazul. În acest caz, temeiul prelucrării este îndeplinirea unei obligații legale.

4.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs., precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct.

5. Dacă sunteți reprezentant, persoana de contact, angajat sau alt colaborator al unui partener de afaceri TEJU PET SUPPLIES SRL

5.1. Scopurile prelucrării

5.1.1. Întreținerea relației noastre contractuale cu partenerul nostru de afaceri

Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal relevante pentru a întreține relația contractuală cu partenerul nostru de afaceri (inclusiv un furnizor). În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzator.

5.1.2. Comunicarea cu dumneavoastră

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastră în legatură cu orice aspecte relevante legate de relația noastră de parteneriat. În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzator.

5.1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dumneavoastră în contextul furnizării serviciilor și al produselor noastre având ca temei îndeplinirea unei obligații legale. În acest caz, temeiul prelucrării este îndeplinirea unei obligații legale.

5.2. Categoriile de date prelucrate în acest context

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt: numele, poziția, e-mailul, telefonul, adresa, precum și alte date cu caracter personal furnizate către BULLY Pet Supplies, de obicei de către dumneavoastră, dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dumneavoastră, fie de către partenerul de afaceri.

6. Dacă sunteți vizitator al site-ului nostru web

Folosim datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră când vizitați site-ul nostru de internet, www.bullypetsupplies.com, pentru a procesa și a raspunde întrebărilor dumneavoastră transmise prin intermediul site-ului nostru, precum și pentru a trimite newsletter-urile la care v-ați abonat în timp ce vizitați site-ul nostru.

Ne bazăm această activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informațiile solicitate în legatură cu activitatea, serviciile și produsele noastre. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dumneavoastră, adresa de e-mail și numărul de telefon.

Utilizam Google Analytics pentru a analiza informațiile colectate de la vizitatorii site-ului indiferent dacă și-au creat un cont sau nu. Aceste informații permit companiei BULLY Pet Supplies să înțeleagă mai bine utilizatorii site-ului și modul în care îl utilizează. Nicio informație de identificare personală este inclusă în acest tip de raportare.

II. PUNEREA LA DISPOZIȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Atunci când datele sunt solicitate direct de la dumneavoastră, BULLY Pet Supplies va solicita să furnizați categoriile de date cu caracter personal pe care le solicitam în scopurile menționate anterior, deoarece altfel nu vom putea să ne desfășurăm activitatea (inclusiv, printre altele, să vă oferim servicii și produse).

Dacă furnizați TEJU PET SUPPLIES SRL datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, vă rugăm să le comunicați înainte de această dezvaluire modalitatea în care TEJU PET SUPPLIES SRL intenționează să proceseze datele cu caracter personal, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

III. DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Deși, de regulă, nu vom dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți, putem:

Dacă este necesar, transfera datele dumneavoastră prin divulgarea sau furnizarea accesului la distanță, numai prin aplicații securizate, unor terțe părți, cum ar fi partenerii comerciali ai TEJU PET SUPPLIES SRL, care acționează în calitate de procesatori de date pentru și în numele  TEJU PET SUPPLIES SRL (de exemplu, pentru hosting, asistență legală și financiară, furnizori sau prestatori de servicii care oferă asistență la expediere), cu care  TEJU PET SUPPLIES SRL a încheiat acordurile contractuale necesare, cerute de reglementările UE și de reglementările naționale. Vom transfera datele unor terțe părți exclusiv în măsura necesară pentru a servi scopurilor de procesare aplicabile pentru care datele dumneavoastră sunt colectate și prelucrate.

Dezvăluim datele pentru a ne conforma legii sau ca răspuns la o cerere din partea unei instanțe sau a unei alte autorități legale, cum ar fi un mandat sau o citație. TEJU PET SUPPLIES SRL ar putea, de asemenea, să împărtășească informațiile cu bună-credință în cazul în care considerăm că este necesar să prevenim sau să gestionăm fraude sau să protejăm TEJU PET SUPPLIES SRL.

Dacă este necesar, să dezvăluie date cu caracter personal relevante autorităților competente, în contextul furnizării produselor și serviciilor pe care le-ați solicitat de la noi.

IV. DURATA PROCESĂRII

Intenționăm să păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe durata contractului încheiat cu dumneavoastră, precum și după aceea, în conformitate cu politicile noastre interne și cu obligațiile legale care ne revin.

În cazul în care datele nu sunt colectate în contextul unui acord, astfel de date vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru atingerea scopului colectării datelor preconizate sau a oricărei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de păstrare a înregistrărilor sau autorități publice.

Imediat după încheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie sa fie:

Sterse sau distruse în siguranță; sau

Transferate într-o arhivă (cu excepția cazului în care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind păstrarea înregistrărilor).

Datele cu caracter personal colectate și utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi șterse imediat dacă vă dezabonați de la serviciul nostru de newsletter.

V. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

În calitate de persoane vizate, GDPR vă ofera o serie de drepturi, inclusiv:

Dreptul de accesare - vă permite să obțineți confirmarea că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de noi și, în cazul unui răspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare;

Dreptul de rectificare - vă permite rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care acestea sunt inexacte;

Dreptul de ștergere - vă permite să obțineți ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în legatură cu scopurile pentru care au fost colectate, sau v-ați retras consimțământul atunci când prelucrarea avea ca temei consimțământul dvs. sau datele au fost prelucrate ilegal);

Dreptul de restricționare - vă permite să obțineți restricționarea procesării datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați exactitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal, pentru o perioada care ne permite să verificăm o astfel de exactitate);

Dreptul de a vă opune - vă permite să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în condițiile și limitele stabilite de lege;

Dreptul la portabilitatea datelor - vă permite să primiți datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastră, pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit în mod automat sau să transmiteți aceste date unui alt controlor de date.

Suntem bucuroși să asigurăm exercitarea acestor drepturi.

Puteți să vă exercitați în mod liber și în orice moment drepturile dumneavoastră menționate mai sus și să aflați mai multe despre aceste drepturi, depunând la noi, în calitate de operator, o solicitare scrisă prin e-mail la adresa office@bullypetsupplies.com

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de protecție a datelor.

Vă încurajăm să ne contactați imediat dacă considerați că datele dumneavoastră cu caracter personal au fost furnizate fără consimțământ. Ne angajăm să tratam întotdeauna cererile dumneavoastră cu cea mai mare atenție și să adresăm întrebările pe care le aveți în cel mai scurt timp posibil.

VI. SECURITATE

Ca parte a administrării site-ului nostru, am luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzător riscurilor prezentate prin prelucrare, în special din cauza utilizării incorecte sau a distrugerii, pierderii, alterării, dezvăluirii, achiziționarea sau accesul, manipularea intenționată sau accidentală, accesul terților, ștergerea și modificarea.

Veți fi notificat cu privire la o încălcare a securității datelor, într-un interval rezonabil de timp după descoperirea unei astfel de încălcări, cu excepția cazului în care un funcționar competent determină că notificarea ar împiedica o investigație penală sau ar aduce prejudicii securității naționale. În acest caz, notificarea va fi întârziată conform instrucțiunilor funcționarului competent. Vom răspunde cu promptitudine la solicitările dumneavoastră referitoare la o astfel de încălcare a securității datelor.

VII. MODIFICARI

Această Politică de Confidențialitate intră în vigoare începând cu data de 01.mai.2020. Această politică de confidențialitate poate fi actualizată.

Când vom face acest lucru, vom posta aceste modificări pe site-ul nostru, astfel încât să aveți întotdeauna acces la detalii despre informațiile pe care le colectăm, cum și în ce circumstanțe le utilizăm și dacă este cazul, le dezvăluim. Orice astfel de modificare, materială sau de altă natură, va intra în vigoare de la publicarea noii versiuni pe site-ul nostru.

Dacă, în orice moment, decidem să folosim datele cu caracter personal într-o manieră diferită de cea declarată în momentul colectării lor, vă vom notifica prin e-mail. Veți avea posibilitatea de a alege daca putem sau nu să vă folosim datele în acest mod diferit. În caz contrar, dacă este posibil, vom utiliza datele în conformitate cu Politica de Confidențialitate conform căreia datele au fost colectate.

VIII. ALTE SITE-URI WEB

Site-ul nostru conține linkuri către alte site-uri web. Această politică de confidențialitate se aplică numai în cazul acestui site, astfel încât, atunci când vă conectați la alte site-uri web, trebuie să citiți propriile politici de confidențialitate.

IX. INFORMAȚII DE CONTACT

Daca aveți întrebări suplimentare cu privire la modul în care procesăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dumneavoastră în conformitate cu această politică, vă rugăm să ne trimiteți o solicitare scrisă, folosind următoarele date de contact: office@bullypetsupplies.com.

Ne vom asigura că sunt luate măsurile adecvate pentru a răspunde solicitării dumneavoastră fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în termen de 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Informațiile vor fi furnizate pe cale electronică, dacă este posibil, cu exceptia cazului în care solicitați în mod expres transmiterea în scris.