Compania noastra

Bully Pet Supplies, pentru și despre Câinii de Tip Bull, așa începe povestea noastră!

Pentru și despre Câinii de Tip Bull - American Staffordshire Terrier, Pit Bull Terrier, Staffordshire Terrier, Bull Terrier, Bulldog Francez, Bulldog Englez, Bulldog American, American Bully și orice seamân cu particularitățile lor. Născut din dorința de a le oferi  cele mai bune produse, Bully Pet Supplies le pune la dispoziție iubitorilor acestor rase deosebite produse profesionale, concepute special pentru ele, ca unici importatori in România și chiar Europa. 

Echipamente de antrenament pentru rase de tip Bull.

Gata cu antrenamentele iresponsabile realizate cu echipamente improvizate! Aducem in Romania cele mai performante echipamente sportive, dezvoltăm cultura acestor rase cu produse profesionale, concepute pentru performantă realizată în maximă siguranță! 
Testate și apreciate la nivel mondial, importate de pe multiple continente! 

Zgărzi, Lese si Hamuri pentru câini puternici.

Câinele tau este puternic, trage in lesă și cu siguranta te temi că poate rupe lesa, zgarda sau hamul în care îl plimbi. Produsele din comerț sunt concepute pentru rase obișnuite, astfel nu vor oferi niciodată siguranță deplină. Folosește produse din materiale rezistente, cu inchideri profesionale, ce nu se vor deschide niciodată accidental.

Jucării Indestructibile

Ai un câine cu mușcătură puternică și prin urmare iți distruge orice jucărie pentru câini obișnuiți. Aducem jucării concepute din materiale deosebite ce permit acestor câini să se distreze timp îndelungat. Ei merită să se bucure mai mult de jucăria preferată, iar tu vei economisi banii aruncați pe jucării ce il țin ocupat doar câteva minute.

Suplimente pentru câini sportivi

Câinele tău de tip bull are un potențial deosebit, energie, putere și dorința de a lucra intens. Este un atlet innăscut, are nevoie de o îngrijire pe măsura. Mâncarea obișnuită nu ii este suficientă pentru a-i hrăni musculatura. Ajută-l cu suplimente naturale să atinga potențialul maxim.