Termeni și Condiții

Utilizarea sub orice formă (vizitare sau cumpărare de produse) a site-ului www.BullyPetSupplies.com, implică acceptarea termenilor și condițiilor menționate mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a documentului.

Definitii

Site - domeniul www.BullyPetSupplies.com

Cumpărător – orice persoană fizică cu vârstă minimă de 18 ani sau juridică care vizitează și/sau plasează o comandă în site (“Dvs.”)

Vânzător – TEJU PET SUPPLIES SRL, având sediul social Calea Serban Voda 232, bloc 1, scara 1, apartament 11, Sector 4, Bucuresti, e-mail office@BullyPetSupplies.com, CUI 43060316, J40/11780/2020 (”Noi”, “Subscrisa”, "Bully Pet Supplies")

Bunuri și servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în comandă, care urmează a fi furnizate de către vânzător cumpărătorului.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător și cumpărător, prin care vânzătorul este de acord să livreze bunurile și cumpărătorul este de acord sa primească aceste bunuri și să facă plata acestora.

Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între vânzător și cumpărător, fără prezența fizică simultană a vânzătorului și a cumpărătorului.

Informații generale

Plasarea și acceptarea comenzii

Prin efectuarea unei comenzi pe site, cumpărătorul este de acord cu o formă de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzătorul își derulează activitatea.

Notificarea primită de către cumpărător prin e-mail cu privire la primirea comenzii din partea cumpărătorului are rol de informare și nu presupune acceptarea comenzii.

Contractul se consideră încheiat între vânzător și cumpărător în momentul confirmării, pe un suport durabil, de către vânzător a acceptării comenzii transmise de cumpărător. O comandă neconfirmată nu va avea valoare contractuală între părți.

Informațiile prezentate pe site-ul vânzătorului, inclusiv acești termeni și condiții, au caracter informativ și pot fi modificate de către vânzător, fără o anunțare prealabilă. Modificările intervenite nu vor avea efect retroactiv și se vor aplica exclusiv pentru comenzile plasate începând cu data intervenirii lor.

Includerea oricăror produse sau servicii pe site la un moment dat nu înseamnă și nici nu garantează ca aceste produse și/sau servicii sînt disponibile în orice moment. Ne rezervam dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs sau serviciu.

Vânzătorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fără a fi nevoit sa aducă justificări pentru aceasta. Pentru întrebari referitoare la datele dumneavoastră cu caracter personal și pentru instrucțiuni privind accesarea sau stergerea informațiilor stocate, vă rugam să accesati secțiunea Confidențialitate.

Vor fi excluse de pe site sau ignorate, păreri sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat.

Modalitatea de plată

Pentru comenzile efectuate pe site-ul www.BullyPetSupplies.com puteți plăti în trei moduri diferite.

Plata la livrare

Plata cu cardul bancar

Transfer bancar

Plata la livrare

Comanda se achită reprezentantului firmei de curierat rapid în momentul livrării coletului prin plata ramburs.

Plata cu cardul bancar prin intermediul GP webpay, www.globalpayments.ro

În cazul în care ați ales metoda de plată cu ajutorul cardului bancar, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră, pe o pagină securizată - Portalul GP Webpay.

Pentru plățile cu carduri de debit/credit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizații. Sistemul asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca celor realizate prin bancomat sau în mediul fizic, în fața comerciantului. Este posibila plata prin VISA, Maestro, Mastercard, Google Pay si Apple Pay.

Transfer bancar

Transferul se va efectua conform facturii pe care o veți primi pe adresa de e-mail. Originalul facturii se va afla în colet. Comanda va fi procesată după ce vom avea confirmarea plății pe e-mail.

Plata va trebui efectuata în maxim două zile lucrătoare de la confirmarea comenzii de către noi. În caz contrar, vom anula comanda, considerând în mod automat că cel care a făcut cererea de livrare nu mai dorește să primească produsele.

* Toate prețurile afișate pe site includ TVA.

** Prețurile afisate pe site nu includ taxa de livrare. Pot exista costuri suplimentare de transport pentru localitați cu kilometri exteriori suplimentari, cost de care vă vom informa imediat după plasarea comenzii, pentru a vă da acordul în privința păstrării sau anulării comenzii. 

Livrari Internaționale 

Pentru costul livrării produselor în altă țară decât România vă rugăm să ne contactați pe e-mail office@BullyPetSupplies.com.

Anularea comenzii

Puteți anula sau returna o comandă de la data plasării acesteia până în a paisprezecea (14-a) zi de la primirea produselor comandate, fără a invoca un  motiv. Daca ați plătit pentru aceste produse, vi se va rambursa o suma din care se vor reține taxele de retur.

Veți fi însă răspunzător pentru orice valoare diminuată a produselor care rezultă din manipularea acestora în alt mod decât este necesar pentru stabilirea naturii, caracteristicilor și funcționării bunurilor.

Dacă doriți să anulați sau să returnați comanda, vă rugăm să ne transmiteți o notificare scrisă prin e-mail office@BullyPetSupplies.com, apoi returnați-ne produsele în termenul menționat mai sus. Vom încerca să vă rambursăm plata prin aceeasi metodă prin care aceasta a fost efectuată de către dvs., în cel mai scurt timp cu putință, însa cel mult în termen de 30 zile lucrătoare de la primirea notificării dvs. de anulare a comenzii, sub condiția ca noi să fi primit produsele la care se referă comanda anulată sau cel puțin să fi primit dovada că acestea au fost expediate în mod corespunzător către noi.

Dacă produsul/produsele pe care le-ați primit prezintă defecte, vă rugam sa ne transmiteți o notificare scrisă în acest sens in conformitate cu prevederile de mai jos din capitolul Garanții si să returnați produsul/produsele respective. Pentru orice produse considerate defecte, noi vom efectua o rambursare integrală.

Prevederile de mai sus nu afectează și nici nu limitează vreun drept prevăzut de lege.

Cesionarea și subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala de autor (DPI)

Numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea TEJU PET SUPPLIES SRL, aceste informații nu pot fi transmise sau copiate fara acordul prealabil scris al proprietarului. Nerespectarea acestor conditii se sancționeaza conform legilor in vigoare.

Dacă prin conținutul site-ului www.BullyPetSupplies.com se încalcă drepturi de proprietate intelectuală, vă rugam sa ne raportați eventualele situații la adresa: office@BullyPetSupplies.com.

Informațiile de pe site

Imaginile de pe site au caracter informativ și pot diferi din cauza diferențelor inerente care pot sa apara intre poze si realitate.

www.BullyPetSupplies.com pune in mod clar si inteligibil la dispozitia consumatorul urmatoarele informații:

Principalele caracteristici ale produselor sau serviciilor vândute;

Toate datele despre companie (denumire societate, adresa, telefon etc.);

Prețul fiecărui produs, prețul total al produselor și toate costurile suplimentare de transport, de livrare;

Modalitațile de plata, livrare, executare;

Informatii privind dreptul de retragere, conditiile, termenele si procedurile de exercitare a dreptului respectiv, in conformitate legislatia in vigoare.

TEJU PET SUPPLIES SRL iși rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site.

TEJU PET SUPPLIES SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului.

Conditii de plată

Cand se utilizeaza un cupon se recomanda sa se verifice conditiile specifice cum ar fi: cantitatea minima comandată, valabilitate si valoare.

Se poate utiliza un singur cupon sau o singura reducere per comandă. Toate cupoanele trebuie utilizate la momentul comenzii; rambursarea ulterioara sau substituirea cu numerar nu este posibilă. Vanzarea cuponului nu este permisă.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate in comandă. Vânzătorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze la momentul plasarii comenzii, sau ulterior in timp util, toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Procedura de conciliere

In cazul in care o persoana are o nemulțumire se poate adresa in scris către adresa de e-mail: office@BullyPetSupplies.com.

Sesizarile pentru cazurile care impun conciliere pot fi făcute de orice persoana care se consideră nedreptățită.

În urma primirii descrierii unei situații, situația va fi analizată în detaliu.

Dupa primirea unei sesizări sau a unei reclamații, se întocmeste un raport asupra cazului și se înaintează către managerul general, care va adopta o decizie asupra cazului. Aceasta decizie va fi transmisa catre client in maxim 30 de zile calendaristice de la data primirii sesizarii.

Intreaga procedura de conciliere, pana la finalizare este confidentiala.

In cazul in care se ajunge la conciliere cazul se considera inchis.

Nimic din acești termeni si condiții nu exclude și nici nu limitează răspunderea noastră cu privire la orice aspect pentru care ar fi ilegal să ne limitam sau să ne exlcudem răspunderea.

Riscuri si responsabilități

Livrare

Vânzătorul se obligă să expedieze bunurile și serviciile în sistem de curierat door-to-door catre cumpărător pe teritoriul României și prin serviciul Poștal internațional. 

Încercăm să depunem diligențe pentru expedierea comenzilor în cel mai scurt timp cu putință și în ordinea în care acestea au fost plasate. Dorința noastră este să livrăm comanda în termen de 1 zi pana la 10 zile lucratoare pentru Bucuresti si alte locatii din Romania, si 7 zile pana la 21 zile International. Deși intenția noastră este sa efectăm livrarea in aceste intervale, exista posibilitatea ca livrarea sa dureze mai mult din pricina unor circumstante independente de voința noastra, dar nu mai mult de 30 de zile de la data confirmarii comenzii pentru România. În cazul în care termenul de livrare depaseste 30 de zile, aveți dreptul de a anula comanda.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a comenzii, vanzatorul este obligat sa anunte cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termenul de 3 zile lucratoare de la primirea informatiilor rectificate.

Transport – Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de vanzator si cumparator diferit, vânzătorul se descarcă de riscurile si responsabilitatile asociate cu bunurile si serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul cumparatorului, dupa caz.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor și serviciilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Garanții

Toate produsele sunt însoțite de factura si certificat de garanție (producator sau vanzator), daca este cazul.

Pierderea certificatului de garanție sau a facturii duce la pierderea garantiei. Nu se elibereaza duplicate pentru certificatul de garantie.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa office@BullyPetSupplies.com Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Conformitatea produselor cu specificatiile cuprinse in contractulde vanzare-cumparare, extras din Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora:

Art. 5. - (1) Vanzatorul este obligat sa livreze consumatorului produse care sunt in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare. (2) Se considera ca produsele sunt in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare daca: a) corespund descrierii facute de vanzator si au aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat consumatorului ca mostra sau model; b) corespund oricarui scop specific solicitat de catre consumator, scop facut cunoscut vanzatorului si acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare; c) corespund scopurilor pentru care sunt utilizate in mod normal produsele de acelasi tip; d) fiind de acelasi tip, prezinta parametri de calitate si performante normale, la care consumatorul se poate astepta in mod rezonabil, date fiind natura produsului si declaratiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, facute de vanzator, de producator sau de reprezentantul acestuia, in special prin publicitate sau prin inscriere pe eticheta produsului. Art. 6. - Nu se considera a fi lipsa de conformitate daca in momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare consumatorul a cunoscut sau nu putea, in mod rezonabil, sa nu cunoasca aceasta lipsa de conformitate ori daca lipsa de conformitate isi are originea in materialele furnizate de consumator. Art. 7. - Vanzatorul nu este raspunzator de declaratiile publice prevazute la art. 5 alin. (2) lit. d), in oricare dintre urmatoarele situatii, daca probeaza ca: a) nu a cunoscut si nu ar fi putut, in mod rezonabil, sa cunoasca declaratiile in cauza; b) declaratia fusese corectata la momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare; c) decizia de a cumpara produsul nu putea fi influentata de declaratiile publice in cauza. Art. 8. - (1) Orice lipsa a conformitatii rezultata dintr-o instalare incorecta a produselor va fi considerata echivalenta cu o lipsa a conformitatii produselor, daca instalarea face parte din contractul de vanzare a produselor si produsele au fost instalate de vanzator sau pe raspunderea sa. (2) Prevederile alin. (1) se aplica si in cazul in care produsul destinat a fi instalat de consumator este instalat de acesta si instalarea incorecta este datorata unei deficiente in instructiunile de instalare.

Drepturile consumatorului

Art. 9. - Vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul cand au fost livrate produsele. Art. 10. - In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, conform art. 11, sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului ori de rezolutiunea contractului privind acest produs, in conditiile art. 13 si 14.

Art. 11. - (1) In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata. (2) O masura reparatorie va fi considerata ca disproportionata, daca ea impune vanzatorului costuri care sunt nerezonabile in comparatie cu cealalta masura reparatorie, luandu-se in considerare: a) valoarea pe care ar fi avut-o produsele daca nu ar fi existat lipsa de conformitate; b) importanta lipsei de conformitate; c) daca cealalta masura reparatorie ar putea fi realizata fara un inconvenient semnificativ pentru consumator. (3) O masura reparatorie va fi considerata ca imposibila daca vanzatorul nu poate asigura produse identice pentru inlocuire sau piese de schimb pentru reparare, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente. (4) Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator, si fara niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului. (5) In cazul repararii produsului, in acesta vor fi montate numai piese noi.

Art. 12. - Notiunea fara plata, prevazuta la art. 10 si 11, se refera la toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile postale, de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manopera, materiale utilizate si ambalare.

Art. 13. - Consumatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului in oricare dintre urmatoarele cazuri: a) daca nu beneficiaza nici de repararea, nici de inlocuirea produsului; b) daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie intr-o perioada de timp rezonabila; c) daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie, conform art. 11 alin. (4), fara inconveniente semnificative pentru consumator.

Art. 14. - Consumatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora.

Transferul proprietatii

Proprietatea asupra bunurilor si serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul vanzatorului).

In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre vanzator sa permita cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

Returnari

TEJU PET SUPPLIES SRL garanteaza rambursarea integrală a prețului conform prevederilor acestor Termeni si conditii cu conditia ca fiecare dintre produsele in discuție sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire (fara a prezenta deteriorari, spalari, modificari s.a.) si prezentind etichete intacte.

Daca doriti sa returnati un produs, va rugam sa ne notificati despre aceasta utilizind datele de contact din acesti Termeni si conditii; va rugam sa introduceti produsul respectiv intr-un colet care va fi expediat catre noi, la adresa precizata in acesti termeni si conditii si va rugam sa va asigurati ca acesta indeplineste conditiile pentru a fi returnat, conform celor de mai sus.

De îndată ce recepționăm produsele obiect al returului, va vom informa despre aceasta utilizind datele de contact pe care ni le-ați pus la dispozitie, confirmindu-vă despre acest fapt.

Contravaloarea produselor vă va fi returnata prin transfer bancar, iar pentru platile pe care le-ați efectuat utilizind metoda de plata numerar la livrare, va rugam sa ne precizati datele bancare pe care le putem folosi in vederea efectuarii rambursarii.

Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

TEJU PET SUPPLIES SRL nu este raspunzatoare pentru pierderile indirecte care sint un efect secundar al pierderii sau pagubei principale potential suferite (exemplificativ, insa fara a se limita la, pierderea profitului) sau pentru imposibilitatea de a livra produsele sau de a ne indeplini oricare dintre obligatiile care ne revin conform acestor Termeni si Conditii in cazul in care aceasta imposibilitate este cauzata de o situatie de forta majora.

Plafonul valoric maxim al raspunderii noastre fata de dvs., pemtru orice pierdere sau paguba suferita care se produce in legatura cu comanda dvs. Pe acest site va fi limitata la valoarea totala (pretul total) al comenzii dvs.

Dreptul de retragere

Dvs. beneficiati de o perioada de 14 zile pentru a va retrage din acest contract la distanta, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele aferente rambursarii sumei pe care ati achitat-o. Perioada de retragere expira in termen de 14 zile de la primirea ultimei livrari. Inainte de expirarea perioadei de retragere, va rugam sa ne informati in mod neechivoc cu privire la decizia dvs. de retragere din contract, prin posta sau email. Noi va vom comunica, fara intarziere, pe un suport durabil, confirmarea de primire a formularului de retragere. Noi va vom rambursa toate sumele pe care le-am primit drept plata din partea dvs., inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care am fost informati de decizia dvs. de retragere din contract.

Noi va vom rambursa aceste sume folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de dvs. pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care dvs. ati fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina dvs. plata de comisioane in urma rambursarii, cu exceptia taxei de retur.

Noi vom putea amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea dvs. conform careia ati trimis produsele catre noi, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Dvs. veti returna produsele fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care dvs. ne-ati comunicat decizia dvs. de retragere din contract in conformitate cu art. 11. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de catre dvs. inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Dvs. veti fi responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

SOLUȚIONAREA ALTERNATIVĂ A LITIGIILOR (SAL)

Prin prezenta, vă informăm că, în calitate de consumator, aveți opțiunea de a contacta o entitate SAL locală pentru soluționarea unui litigiu pe care nu ați reușit să-l soluționați direct cu SC Pet Network Europe SRL.

Ce este SAL?

SAL este o procedură de soluționare extrajudiciară a litigiilor naționale și transfrontaliere privind obligațiile contractuale rezultate din contracte de vânzări sau de prestări servicii între un comerciant cu sediul în Uniunea Europeană și un consumator prin intervenția unei entități SAL care propune sau impune o soluție sau reunește părțile cu scopul de a facilita o soluție amiabilă.

Entitățile SAL sunt entități extrajudiciare. O entitate SAL este o parte neutră (de exemplu, un reconciliator, mediator, arbitru, ombudsman sau o cameră de recurs) de care se va folosi Pet Network Europe pentru a soluționa litigii, dacă consumatorul decide să folosească mecanismul SAL. Procesul SAL presupune costuri reduse, o procedură simplă și rapidă, fiind prin urmare benefic atât pentru consumatori, cât și pentru comercianți, care pot să evite costurile judiciare și procesele îndelungate.

Cum depun o reclamație prin intermediul procesului SAL?

Dacă doriți să depuneți o reclamație, contactați entitatea SAL națională de mai jos. Această entitate SAL va putea să vă ofere răspunsuri la orice nelămuriri legate de proces.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, Bucureşti, 011865, România

http://www.anpc.gov.ro/

Această entitate SAL este înscrisă în registrul național de entități SAL care respectă cerințele obligatorii de calitate stabilite prin Directiva SAL (Directiva 2013/11/EU privind soluționarea alternativă a litigiilor în materie de consum) https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.adr.show2

Alte prevederi

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre partile amintite, referitoare la subiectul prezentului contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Accesul si utilizarea site-ului www.BullyPetSupplies.com se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile prezentate. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de TEJU PET SUPPLIES SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord prealabil scris al TEJU PET SUPPLIES SRL.

Se precizează că articolele postate pe www.BullyPetSupplies.com constituie in marea lor majoritate un pamflet si trebuie tratate ca atare. Excepția o constituie articolele în care se specifică sursa informației și care sunt reale.

Conținutul acestui site, textele, grafica, software-ul, siglele si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea TEJU PET SUPPLIES SRL si partenerilor colaboratori.

TEJU PET SUPPLIES SRL sau terte părti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului www.BullyPetSupplies.com, legaturi (link-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. TEJU PET SUPPLIES nu garantează, nu este și nu poate fi făcut responsabilă în nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, conținutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

TEJU PET SUPPLIES SRL nu va fi responsabilă sau pasibilă de a plăti despăgubiri, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de/sau în legătură cu folosirea sau încrederea în informațiile, conținutul, bunurile sau serviciile puse la dispoziție de site-urile respective.