Politică de returnare

Termenul de retragere

Aveți dreptul de a vă retrage din contractul de achiziționare a produselor de pe site-ul www.bullypetsupplies.com, în termen de 14 zile calendaristice, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute în mod expres mai jos.

Perioada de retragere de 14 zile calendaristice începe de la data în care Dvs. sau o terță parte desemnata de Dvs. (alta decât transportatorul) intră în posesia fizică a produsului/produselor sau, în cazul în care, printr-o singură comandă, sunt comandate mai multe produse care sunt livrate separat, de la data la care Dvs. sau o terță parte desemnată de Dvs. (alta decât transportatorul) intră în posesia ultimului produs.

Exercitarea dreptului de retragere

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să informați vânzătorul cu privire la decizia de retragere din contractul de achiziționare a produselor de pe site-ul www.bullypetsupplies.com, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin e-mail către TEJU PET SUPPLIES SRL e-mail: office@bullypetsupplies.com fie prin completarea și transmiterea electronică a modelului de formular de retragere. În cazul în care alegeți să folosiți această din urmă opțiune, vânzătorul vă va transmite, fără întârziere, pe suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere de 14 zile calendaristice, este suficient să transmiteți vânzătorului comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. Comunicările transmise după expirarea perioadei de retragere nu vor fi luate în considerare.

Consecințele retragerii

În cazul în care decideți să vă retrageți din contract, vânzătorul vă va rambursa orice sumă pe care a primit-o drept plată de la Dvs., inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârzieri nejustificate, și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care vânzătorul este informat cu privire la decizia Dvs. de retragere din contract.

Vânzătorul va efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită de Dvs. pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care Dvs. v-ați exprimat solicitarea expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

În cazul în care Dvs. ați recepționat produsele anterior exercitării dreptului de retragere, aveți obligația de a expedia produsele sau de a le returna vânzătorului TEJU PET SUPPLIES SRL, la adresa din București, Sediul Fan Courier Cuțitul de Argint, Sector 4, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care i-ați comunicat decizia de retragere. Veți suporta costurile directe legate de returnarea produsului/produselor achiziționate.

Vânzătorul poate amâna rambursarea până la data la care primește înapoi produsele sau până la momentul la care dvs. ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (nederiorat, cu ambalajul original și cu documentele care l-au însoțit - factură, certificate de garanție etc.).

Excepțiile sunt stabilite prin lege și nu se pot returna produse precum:

-produsele personalizate (de exemplu, obiectele care au fost inscripționate cu anumite texte sau imagini);

-CD-urile și alte produse informatice;

-programele de calculator descărcate sau e-book–urile;

-alte servicii achiziționate online etc.

De asemenea, nu se pot returna produsele care nu pot fi revândute din motive de igienă sau produsele perisabile – hrana, covorase absorbante etc. Excepțiile de la dreptul de retragere sunt enumerate limitativ de lege.

În cazul în care pentru un produs este emis un certificat de garanție și se constată neconformitatea în perioada de garanție, se va dispune măsura reparatorie cu respectarea O.G. nr. 21/1992, Legii 449/2003 și a altor dispoziții legale în vigoare.

În cazul în care doriți informații suplimentare sau aveți neclarități privind clauzele sau procedura de returnare, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail sau la numărul de telefon afișate pe site.