Se pare că o mulțime de proprietari de câini care doresc să-și mențină câinii în formă sau să îi reabiliteze după intervenții chirurgicale locolotorii se întreabă dacă ar trebui să cumpere o bandă de alergare mecanică sau electrică.

Firepaw este un producător exclusiv de benzi de alergare mecanice pentru câini, dar, deși puțini dintre voi sunt familiari, avem experiență solidă cu ambele tipuri de banda de alergare pentru câini. Acest lucru ne face să credem că putem exprima o opinie rezonabilă pe acest subiect.

Cu câțiva ani în urmă, proiectul Firepaw a fost ales într-o competiție globală pentru o banda de alergare electrică pentru a fi folosit cu cel mai avansat câine robot AI dezvoltat vreodată - un proiect realizat de Facultatea de Inteligență Artificială din Universitatea din Illinois.

A fost un proiect de un an și am construit o banda de alergare electrică uimitoare, cu o suprafață de rulare de 3 × 1,5 metri cu mai multe programe de lucru. Câinele AI îl folosește acum și învață cum să se miște. Din păcate, până când se anunță oficial public, nu vom putea avea materiale foto sau video.

Benzi de alergare mecanice pentru câini (Slatmills):

Cel mai mare avantaj al benzilor de rulare mecanice pentru câini este capacitatea câinelui de a controla mișcarea în sine. Acest lucru este foarte important în două aspecte principale:

Siguranță și confort - câinele se poate opri ori de câte ori simte durere sau disconfort. Foarte important dacă există o traumă sau durere din alte motive.

      2. Condiționare eficientă - câinele poate alerga cât de repede își dorește atât timp cât vrea. Acest lucru permite animalelor noastre de companie să își atingă maximul în viteză și rezistență și să le îmbunătățească în consecință.

Durabilitate - Benzile de alergat mecanice sunt cunoscute a fi mult mai durabile în timp și mai ușor de reparat la nevoie. Acest lucru se datorează modului de contruire manual și atenției personale deosebite pentru fiecare detaliu - în special în producția Firepaw. Lipsa de echipamente electronice și materialele de cea mai înaltă calitate le permite să fie mai rezistente la diferite condiții meteorologice și la o utilizare intensivă de către câini multipli.

* Din păcate, aproape 90% din benzile de alergare electrice pentru câini de pe piață, indiferent de marcă, sunt fabricate în China, ceea ce justifică prețul scăzut și calitatea corespunzătoare. Rețineți că transportul scump din China în Europa sau America de Nord este inclus și în prețul lor.

Abordare individuală - Majoritatea producătorilor de benzi mecanice pentru câini permit clienților să aleagă designul (gratuit pentru noi) și configurația echipamentului. fizicitatea are nevoie.

Mașini de alergat electrice pentru câini

        1. Mai ușor de utilizat:

Poate că singurul beneficiu major al benzii de alergare electrice pentru câini este angajamentul mai mic al proprietarilor în anumite cazuri. Mai des, acestea sunt cazurile în care există o lipsă de contact bun între proprietar și câine și când un câine nu se simte suficient de încrezător cu banda de alergare. În cazurile în care proprietarul nu dorește să fie implicat în stabilirea acestui contact, aparatul electric este opțiunea mai facilă - suntem de acord. Cu toate acestea, am dori să vă reamintim că acest lucru nu depune mult efort, iar prin utilizarea ghidului pas cu pas, obișnuirea cu banda de rulare mecanică pentru câini poate fi ușor depășită.

Preț mai mic - pe termen lung nu este atât de profitabil, dar pare atractiv la prima vedere.

În concluzie, deși proiectul de alergare electrică pentru un câine cu inteligență artificială a avut succes și ne-a permis să intrăm în adâncimea câmpului de alergare electrice, noi, la Firepaw, nu considerăm benzile electrice de alergare pentru câini eficiente sau suficient de sigure pentru prietenii noștri cu patru picioare. Dacă într-o zi avem câini Skynet AI în casele noastre, am putea lua în considerare productia lor ???? ???? ????

Share this post