Firepaw

ACCESORIU ZGARDĂ PENTRU TRACȚIUNE LANȚ

89,00 lei
1-2 zile

Dispozitiv pentru tractiune a lantului . Avantajul acestei metode de antrenament este că este 100% sigur pentru articulatii. Tragand lantul dintre picioare, cainele dezvolta muschii gatului, spatelui si picioarelor in mod natural si in siguranta, fara nici o tensiune nedorita asupra articulatiilor


Culoare
Cantitate
  Stoc disponibil

Condiționare suplimentară eficientă și sigură in timpul plimbării câinilor

Dispozitivul de tragere a lanțului Firepaw pentru plimbări de câini este un alt produs inovator în spiritul Firepaw care face posibilă condiționarea suplimentară a unui câine în timpul unei plimbări într-un mod ușor, sigur și eficient. Firepaw Chain Puller conectează zgarda câinelui cu un lanț cu carabină într-un mod care poate crește încărcătura musculară.

Avantajul acestei metode de antrenament este că este 100% sigur pentru articulații. Trăgând lanțul dintre picioare, câinele dezvoltă mușchii gâtului, spatelui și picioarelor în mod natural și în siguranță, fără nici o tensiune nedorită asupra articulațiilor. Vă recomandăm să utilizați un lanț cu greutatea de 15-30% din greutatea totală a câinelui.

Accesoriul de tragere a lanțului Firepaw pentru câini se potrivește cu toate zgărzile de pe piață cu o lățime mai mică sau egală cu 6 cm. Va trebui să furnizați doar o bucată de lanț și carabină. Disponibil în culori negru și verde militar.

Extra puternic și durabil

Antrenament eficient

Sigur pentru încheieturi

Se montează pe zgărzi obișnuite 

Review-uri

Comentarii (0)