Firepaw

Bandă Carpetmill de alergare pentru rezistență

4.394,00 lei
Pe baza de comanda in 4-6 saptamani

Opune rezistenta mai mare la rotire comparativ cu banda mecanica. Imita antrenamentul de tractiune. Instrument pentru conditionarea zilnica de baza. Optiune fantastica pentru uz casnic, datorita nivelului redus de zgomot si a asamblarii si demontarii foarte rapide, pliabila. 

Marimi Banda
Cantitate
  Stoc epuizat

Bandă Carpetmill de alergare pentru rezistență

Generația 3

Banda de alergat pentru câini Firepaw de înaltă rezistență „Carpetmill” folosește o abordare îmbunătățită a școlii vechi pentru antrenamentul câinilor în termeni de putere, explozivitate musculară, câștig muscular și rezistență.

Opune rezistență mai mare la rotire comparativ cu banda mecanică. Instrument foarte util pentru condiționarea zilnică de bază. Opțiune fantastică pentru uz casnic, datorită nivelului redus de zgomot și a asamblării și demontării foarte rapide și ușoare (sub 2 minute), pliabilă. Sesiunile de antrenament sunt mai scurte.

În ciuda faptului că a fost etichetată drept „Moară de covoare”, pentru prima dată am folosit pentru curea materiale foarte puternice, de lungă durată și cu mișcare lină. Are mecanism de absorbție a șocurilor și este antiderapantă.

Bara reglabilă de fixare a câinilor

Roți de mobilitate pentru o mișcare ușoară de către o persoană

Fabricat din oțel solid

Culoare personalizată - inclusă

 Inclinație WP - inclusă: picioare reglabile în spate cu ideea de a crea o pantă inversă, care creează rezistență suplimentară. Lucrul câinelui în această configurație simulează lucrul pe traseul de tragere a greutății. Dezvoltă putere suplimentară și expolisivitate. * poziția regulată a benzii de alergat este pe roțile sale. Când este pe picioare, se activează o rezistență suplimentară și simulează tragerea greutății. Este pentru câinii avansați pe bandă de alergat.

Dimensiuni : 170 x 50 x 80 cm

Material bandă : Piele 

Mărimi

Medium: Înălțime până la greabăn de până la 60cm (24 inch) APBT, AST, SBT 

Large: Se potrivește câinilor cu înălțime până la greabăn de până la 78 cm (30 inch) GSD, Cane Corso, Rottweiler, Doberman, Golden Retriever și toți ceilalți câini cu greutatea de peste 10 kg.

Review-uri

Comentarii (0)